Hydraulikksylinder og hydraulisk sylinder

Hydraulikk og sylinder

I Hyton har vi omfattende kunnskap om både hydraulikk og sylindre. Begge deler er basert på tidligere produksjon og vedlikehold av lifter og heiser i regi av Lifton. Vi selger og lagerfører et svært omfattende sortiment av deler til hydraulikk og sylindre.

Sylindre av alle slag

Listen over typer sylindre som vi har kunnskap om og deler til, er lang. Den omfatter bl.a. hydraulikksylindre, spesialsylindre, tomme sylindre, trykkøkere, volumøkere, vannsylindre, oljesylindre, rammesylindre, luft-/trykkluftsylindre og søylepresser.

Hydraulikk- og sylinderdeler

Hos Hyton har du tilgang til mange forskjellige hydraulikk- og sylinderdeler. Det omfatter bl.a. stempelstenger, kromstenger, håndforkrommede stempelstenger samt stenger med nikkelkrom, i rustfritt stål, keramikkbelagte stenger eller induksjonsherdede stenger.

Det er CS-stenger (centerless-slipte), stempelrør, honede stempler, krombelagte stempler, tommemålsstempler, stenger i rustfritt stål med krom, keramikkstempler samt forkrommede stempler, kromrør og herdede stempler.

Hyton produserer stempelstenger etter kundens ønske om materiale – krom, nikkelkrom, rustfritt stål og herdet keramikk i dimensjoner fra Ø 32 til 700 mm.

Nyforkromming

Hyton tilbyr samtidig nyforkromming av stemplene dine.

Sylinderrør – mange varianter

Sylinderrør finnes i mange varianter og utforminger. Hos Hyton kan du bl.a. bestille HPS-sylinderrør og sylinderrør med tykke eller tynne vegger, som er honede, krombelagte / i krom, rustfrie eller i støpejern.

Det er sylinderrør med høy styrke som er utborede, oppborede, sømløse, tykkveggede og rullepolerte.

Hyton produserer honet sylinderrør i samsvar med kundens ønske om materiale med en diameter på 32 til 600 mm.

Vanlige deler på/i hydraulikk og sylinder

Hyton har ikke bare et stort utvalg av hydraulikk og sylindre. Vi synes også det er naturlig at vi hjelper kundene med noen av de delene som oftest brukes på og i hydraulikk og sylindre.

Det er bl.a. flenser, fôring, pakkbokser/-skruer, stempelhoder, demping/bremsing, endebunn, hydraulikkrør/tilgang, åk/vippelager/leddlager, muttere, materør og trykkstyrt pilotventil.